Strategisch advies en contentproductie voor Triflex

Strategisch advies en contentproductie voor Triflex
22 november 2016 Ellen Kleinlangevelsloo

Triflex is leverancier van vloeibare kunststoffen en actief in de business-to-business markt. Mogelijk gaat je niet direct een lampje branden. Maar het wordt vast helderder als ik je vertel dat dankzij Triflex talloze oppervlakken -daken, industriële constructies, vloeren van parkeergarages, galerijen, enz.- 100% waterdicht worden. Dat wegen veiliger worden dankzij de markeringen van Triflex. En dat architecten graag met Triflex werken omdat de vloeibare producten elke vorm mogelijk maken.

De veelzijdigheid van Triflex en haar systemen blijft me boeien. Daarom heb ik Triflex geruime tijd met veel plezier geadviseerd over de strategische inzet van contentmarketing en verzorg ik een deel van de contentproductie.

Naast de briefing van externe vormgevers, schrijf ik teksten in alle soorten en maten. Van persbericht tot whitepaper. En van interview tot inspiratieartikel. Niet zelden voor publicatie in vakbladen. Daarnaast verscheen in juli 2017 een inspiratiemagazine voor architecten. 

Contentproductie b2b

En er staan mooie plannen op stapel. Met een nieuwe website op komst, zal de content nog beter tot zijn recht komen. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan nieuwe, informatieve en aantrekkelijke content. Ik zou zeggen: houd Triflex in de gaten, via het kanaal dat jou het meest aanspreekt!

Opdrachtgever: Triflex
Wanneer: oktober 2016 – augustus 2017
Diensten: strategie, contentproductie