Over Ellen

Over Ellen

Als contentstrateeg help ik merken en mensen hun verhaal beter te vertellen, zodat zij hun doelen realiseren. Zowel op strategisch als redactioneel vlak houd ik me bezig met ‘de inhoud’. Ik verdiep me graag in de verhalen achter bedrijven en organisaties en weet de essentie naar boven te halen. Vervolgens vertaal ik het verhaal naar het publiek waar jij naar op zoek bent en dat bij jou past. Door contentmarketingstrategieën te ontwikkelen en door te adviseren en mee te bouwen aan de inhoud van presentaties, magazines, video’s, websites en vele andere merkuitingen.

“Ik verdiep me in een bedrijf, voer gesprekken met medewerkers voor een compleet beeld. De puzzel die zich dan afspeelt in mijn hoofd, is pas af als het verhaal rond is.”

Het is heus niet alleen een kwestie van inhoud...

Ik hoor het je denken. En daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in. Want succes met contentmarketing is ook een kwestie van vorm, van timing, van vindbaar zijn, van slimme marketingtechnieken, van geluid en van nog veel meer. En laat ik daar nu een heel fijn, groot netwerk voor hebben! Vormgevers, webbouwers, animatoren, cameramensen, fotografen, illustratoren, SEO- en SEA-specialisten.

Voor wie?

Vanuit Kwestie van inhoud adviseer ik zeer uiteenlopende organisaties. B2B en B2C. Opdrachtgevers als: The Post, Proud Nerds, Luilak, Essencio, Beeldprikkels, Wavin, Euroma, Duurzame Dorpen van Dalfsen. In het verleden werkte ik ook voor: Brandweer Nederland, AbbVie Logistics, Maan Group, Triflex, Alticom Datacenters, Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle, De Woonplaats, Agentschap Telecom.