Over Ellen

Ellen Kleinlangevelsloo

Over Ellen

Als contentstrateeg help ik merken en mensen hun verhaal beter te vertellen, zodat zij hun doelen realiseren. Zowel op strategisch als redactioneel vlak houd ik me bezig met ‘de inhoud’. Ik verdiep me graag in de verhalen achter bedrijven en organisaties en weet de essentie naar boven te halen. Vervolgens vertaal ik het verhaal naar het publiek waar jij naar op zoek bent en dat bij jou past. Door contentmarketingstrategieën te ontwikkelen en door te adviseren en mee te bouwen aan de inhoud van presentaties, magazines, video’s, websites en vele andere merkuitingen.

“Ik verdiep me in een bedrijf, voer gesprekken met medewerkers voor een compleet beeld. De puzzel die zich dan afspeelt in mijn hoofd, is pas af als het verhaal rond is.”

Het is heus niet alleen een kwestie van inhoud...

Ik hoor het je denken. En daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in. Want succes met contentmarketing is ook een kwestie van vorm, van timing, van vindbaar zijn, van slimme marketingtechnieken, van geluid en van nog veel meer. En laat ik daar nu een heel fijn, groot netwerk voor hebben! Vormgevers, webbouwers, animatoren, cameramensen, fotografen, illustratoren, SEO- en SEA-specialisten. Kortom, voor alle aspecten van contentmarketing kan ik iemand inschakelen. En als je het prettig vindt, treed ik vervolgens op als contactpersoon, verzorg ik de briefings en bewaak de kwaliteit.

Voor wie?

Vanuit Kwestie van inhoud adviseer ik organisaties van zeer diverse pluimage.B2B en b2C. Van kleine zelfstandigen tot vrijwilligersorganisaties als de Duurzame Dorpen van Dalfsen tot grote Europese bedrijven als Euroma. Sinds 2016 werk ik vanuit Kwestie van Inhoud als zelfstandig adviseur. Daarvoor werkte ik als content director bij contentmarketingbureau The Post voor onder meer Brandweer Nederland, Euroma, AbbVie Logistics, Maan Group, Triflex, Alticom Datacenters, Provincie Overijssel en Gemeente Zwolle. Daarvoor werkte ik als communicatieadviseur bij respectievelijk Agentschap Telecom en woningcorporatie De Woonplaats.