Webteksten voor WijZon

Webteksten voor WijZon
11 april 2017 Ellen Kleinlangevelsloo

Het leuke van mijn vak is dat je een kijkje mag nemen in heel verschillende keukens. En dat je daarbij mensen ontmoet die met bevlogenheid over hun werkveld praten. Koos Wijbenga is zo’n man. Hij zet zich vol overgave in om de wereld een beetje mooier en gezonder te maken. Zijn missie? Verantwoorde zonnestroom voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Ik hielp hem graag met webteksten en redactiewerk.

Vanuit het bedrijf WijZon adviseerde Koos ‘organisaties met grote daken’ al over hoe zij de beste keuze maken over zonnestroominstallaties. Ook organiseert hij de realisatie ervan. Naast zijn werk voor zakelijke partijen, gaat hij nu ook particulieren adviseren over zonne-energie.

Zuiver Zonnestroom Advies

Want waar begin je als je zonnepanelen op je dak wil? En hoe maak je een keuze uit alle aanbiedingen die installateurs je doen? WijZon introduceert de Zuiver Zonnestroomscan. Na een analyse van de wensen van de aanvrager, de gegevens van zijn pand en het actuele aanbod in de markt, brengt WijZon onafhankelijk advies uit. Daarbij gebruikt hij innovatieve software die schaduwberekeningen uitvoert. Bij de overweging kijkt het bedrijf ook naar de milieu-en arbeidsomstandigheden waaronder de panelen en omvormers zijn geproduceerd. Verantwoord en zuiver advies!

Naast de webteksten, redigeerde ik een persbericht en een flyer.

Opdrachtgever: WijZon
Wanneer: maart 2017
Diensten: Webteksten, redactie, advies